Sandra & Henry

Centraal in de woning, met prachtig uitzicht over de landerijen

Sandra & Henry zijn de eerste bewoners van Wiarda. Een heerlijke nieuwbouwwijk, een buurtschap met dorpskarakter net ten zuiden van Leeuwarden/Goutum. Onder architectuur een schuurwoning laten bouwen, dat was de wens die is uitgekomen. De woning, de tuin, het interieur, werkelijk alles is compromisloos perfect op elkaar afgestemd. Een prachtig harmonieus geheel. Wat een genot om zo te mogen wonen!

Ik werkte destijds nog vanuit mijn showroom en dan was het altijd leuk als ineens bekenden binnen kwamen, zo ook Sandra & Henry. Ik weet het nog goed, de zon scheen. Henry gaf destijds bij binnenkomst gelijk aan “we horen goede verhalen over jou, dus hier zijn we…”. Nou gaan Sandra, Henry en ik al even terug. Dat werkt des te leuker, maar tegelijkertijd voel ik dan ook de druk net dat stapje verder te gaan, je kent dat vast.  

Strakke keuken

Bij binnenkomst van de nieuwe schuurwoning staat de strakke, van 4mm warm gewalst rvs werkblad voorzien en uitgevoerd in ingetogen Tortora matlak Varenna | Poliform keuken te pronken. Het kook-/spoeleiland symmetrisch tegenover. Sandra geeft aan; “het ontwerp van de keuken stond eigenlijk van begin af aan wel vast, maar dan ben je er nog niet. Binnen deze ruimte wilden we alles graag op een logische plek hebben en tegelijkertijd dat de keuken die rust en klasse uitstraalt die we voor ogen hadden. Zo de keuken daarin voorziet, zijn wij zeer tevreden over”.

Kast weer dicht… 

Het klapstuk in deze keuken is de dubbele pocketdoors hoge werkkast. Klaar met het werk, kast weer dicht… met aan weerszijden de Neff (combi stoom) ovens. Voor maximale rust in het lijnenspel is de gehele keuken voorzien van servo-drive / touch-to-open. Zelfs de 178cm. grote Liebherr koelkast is met servo te bedienen. In de wensen waren Sandra & Henry gelijk duidelijk: “we hebben t liefst een Bora met luchtafvoer, een dubbele Neff (combi stoom) oven, stille vaatwasser, combi quooker en grote koelkast. Het is compromisloos uitgevoerd.”