Geschiedenis

Sinds dag één streeft Corjan Poortman naar perfectie en constante vernieuwing. Dat staat centraal in alles wat we samen met onze partners bij Poortman Keukens doen. Het is verankerd in ons DNA. Door deze unieke aanpak staan jouw wensen en persoonlijke begeleiding centraal. Bij Poortman Keukens ben ik je aanspreekpunt. Van de kennismaking tot de service en nazorg aan toe.  

De basis hiervoor wordt in 1997 gelegd, wanneer hij als keukendesigner start bij Bulthaup keukens Leeuwarden. Hoewel het bedrijf zich alleen richt op de verkoop van Bulthaup keukens, verschuift de focus van Corjan Poortman door de jaren steeds meer naar het ontwerpen en realiseren van luxe keuken totaalconcepten. Hij richt eind 2002 Varenna Cucina Leeuwarden op. Een belangrijke mijlpaal wordt behaald in 2007, wanneer de nieuwbouw showroom betrokken wordt. Als eerste in Noord-Nederland – naast Varenna | Poliform keukens – start met de verkoop van keukens van de Italiaanse merken Linea Quattro, Cesar en Snaidero. De stap richting de absolute Italiaanse keukenspecialist van Noord-Nederland is gezet. Ondertussen verwerft Corjan Poortman steeds meer bekendheid in de wereld van exclusieve interieurs en lifestyle. Vanwege dit succes wordt enkele jaren later besloten dat de Varenna | Poliform keukenstudio zich volledig gaat richten op het realiseren van exclusieve keukenconcepten onder de eigen merknaam: Poortman Keukens.

Al op jonge leeftijd leert Corjan Poortman de fijne kneepjes van het ontwerpen. Het heeft altijd in zijn genen gezeten. Net als het persoonlijke contact met zijn opdrachtgevers. En juist dat doet Corjan in 2019 besluiten het bedrijf zonder showroom voort te zetten. Onder zijn bezielende leiding – en in 2019 met de komst van Cucinesse, Zampieri en Stosa – groeit Poortman Keukens uit tot de gevestigde naam dat het bedrijf vandaag de dag is en symbool staat voor ontwerp en realisatie van exclusieve custom made keuken- en / livingconcepten.

Door de jaren heen heeft Poortman Keukens een unieke positie in Noord-Nederland ingenomen en het begrip “keuken” een geheel nieuwe betekenis gegeven.