In enkele stappen naar je droomkeuken

Plannen afspraak 0652510809

Na het maken van een afspraak kom ik bij je thuis voor onze persoonlijke kennismaking. We bespreken de wensen, wat wil je graag, wat wil je juist niet, maar vooral geef ik advies. Ik kijk naar ruimtes, denk niet in hokjes maar in ruimtes en mogelijkheden en neem alles op eigen wijze mee wat van belang is om jouw keuken, evt. je complete interieur te ontwerpen. 

We hebben samenwerkingen met de juiste partners. Denk hierbij aan vloeren, verlichting, stalen deuren, living-meubelen, thuiskantoor, bijkeuken, wasruimte, garderobe, stukadoor, monteurs, installateur, schilder, styling …  

We bespreken dan ook het vervolg, de werkwijze. Het is voor beide partijen belangrijk dat alles duidelijk en in overeenstemming is voordat we de zakelijke afspraak aangaan. Eén van de uitgangspunten daarbij is een budgetindicatie. We doen geen beloftes die we niet kunnen waarmaken. Liever eerlijk en transparant dan onverantwoord optimistisch. 

Planbespreking

Voor de planbespreking neem ik de materialen mee die passen bij het ontwerp en je wensen. Tevens geef ik dan een helder inzicht in alle kosten: materialen, apparatuur, uitvoering, etc. Een spannend moment, want voldoet het aan je verwachtingen? Bijna altijd. En anders kunnen we nog bijschaven op basis van het conceptplan dat leidt tot het definitieve ontwerp. Desnoods plannen we nog een extra bezoek in. Dat maakt me niet uit, het moet goed!

Overeenkomst

Na het tekenen van de overeenkomst, ontvang je de tekeningen en maak ik de installatietekening in orde. Voor een vlekkeloos verloop, stemmen we de regie en de planning van de werkzaamheden af. Organiseren/realiseren wij alleen de keuken, of verzorgen wij alles gestroomlijnd van A tot Z? 

Montage

Het moment van aflevering met aansluitend de montage is aangebroken. De monteurs zijn vooraf al volledig geïnstrueerd over de uitvoering, zodat het eindresultaat exact is zoals besproken. Tijdens de realisatie kom ik zelf ook altijd langs voor de controle/regie. 

Genieten

Als het stof is neergedaald, de inrichting een feit is, kom ik het  eindresultaat bewonderen. We lopen alles nog even netjes na en dan volgt de oplevering. Het dagelijks genieten van je prachtige nieuwe custom made keuken/interieur kan beginnen.