Over ons

GEDREVEN DOOR FRAAI ITALIAANS DESIGN, FUNCTIONALITEIT EN HOGE KWALITEIT, IN PERFECTE HARMONIE MET DE OMGEVING, EN DAT AL SINDS 2002.

Voor mij is alleen het beste goed genoeg. Daarbij gedreven door functioneel design. Hierbij werk ik altijd buiten mijn comfort zone. Iedere keuken wordt persoonlijk ontworpen. Niets is standaard maar wél persoonlijk, ideaal en uniek. Ik doe geen concessies en ga continu voor een resultaat dat iedere droom en verwachting overstijgt.

De keuken is het kloppend hart van de woning, de plek waar alles samenkomt. Waar je samenkomt na een dag hard werken. Waar vriendschappen en familiebanden worden aangehaald, gesprekken ontstaan, verhalen worden gedeeld en hoogtepunten gevierd. De keuken is vandaag de dag meer dan alleen een ruimte om uitgebreid te koken en te tafelen.

En juist daarom is het belangrijk dat alles klopt: Van het design, de materialen, de doordachte details, de functionaliteit, tot aan de routing, de apparatuur en de afwerking.  Wij creëren keukens waarbij design, functionaliteit en kwaliteit in harmonie samengaan. Wij realiseren ontwerpen die naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers en hun omgeving. Dat is waar we heel goed in zijn. Elke dag weer. Al sinds 2002.