Karin & Rinze

POORTMAN KEUKENS KUNNEN WE IEDEREEN AANRADEN. HET IS INMIDDELS AL WEER ONZE DERDE KEUKEN…

“Onze keuken staat middenin de ruimte en daar past hij geweldig. Het strakke design van de keuken combineert mooi met de sfeer en het interieur van onze dorpswoning”. Bij binnenkomst, zie je gelijk de zichtlijnen. Je kijkt over het keukeneiland en de eettafel zo de weilanden in. Wat een heerlijke plek en wat een prachtige woning. 

Het is al weer de derde keuken die Poortman Keukens voor Karin & Rinze mocht realiseren. Wat zijn we daar trots op! “Het is echt een woonkeuken, de centrale plek in ons huis”, vertelt Karin. “Ook de verhoudingen en symmetrie zijn zo wij het graag wilden”. Zo komt de lengte van het eiland mooi overeen met het werkblad tegen de wand. De twee hoge kasten bij binnenkomst bepalen de breedte van de inloop van de keuken. Rust en ruimte.

Verrassend, flexibel en praktisch
“De samenwerking met Poortman Keukens is altijd even prettig omdat Corjan verrast. Hij ziet vanuit praktisch perspectief gelijk de mogelijkheden die optimaal passen. Daarnaast worden we altijd goed geholpen, Corjan neemt uitgebreid de tijd voor ons, altijd even flexibel en geeft praktische tips. Het ontwerp was ook nu weer uitstekend. Het resultaat mag er zijn: een mooie strakke ingetogen keuken met karakter. Het is een prachtige combinatie”.
Maatkeuken
De ruime keuken is een héérlijke plek om te werken, te kokkerellen. Jongste dochter Gitte staat ook met regelmaat in de keuken te werken. “Het ruime kookeiland is een fijne plek om lekker te koken”. De keuken is voorzien van 2 x 270cm. ruim bemeten werkbladen en uitstekende keukenapparatuur, zoals een Bora inductiekookplaat met de luchtafvoer onder het kookeiland naar buiten, een Neff combi-stoomoven voorzien van o.a. slide & hide. “De deur schuift zo onder de oven weg” geeft Karin aan “ideaal, want zo brand je je armen niet”. Er is veel opbergruimte; de kasten en laden zijn efficiënt ingedeeld. Zowel wat in de keuken nodig is, als aan de kant van de eetkamer. Alles even praktisch.