Esther en Rene

Stoere robuuste keuken met veel karakter

“Voorzien van alle gemakken die bij een comfortabele moderne keuken passen.

Onze prachtige, houten keuken van Poortman Keukens voelt als een warme jas, en bevalt ons uitstekend.”

“Het was liefde op het eerste gezicht”, zegt Esther. “We zagen het stoere hout met diepe nerf, dikke deuren van Poortman Keukens in Leeuwarden (Friesland) en wisten meteen: dit wordt ‘m. We hadden de hele keuken eerst zwart bedacht, maar zeiden tegen Corjan: we willen toch graag gaan voor de optie van de kastenwand in stoer hout”. Dat bracht wel een meerprijs met zich mee, maar is het meer dan waard! Heel bijzonder óók is het kookeiland van ruim drie bijna vier meter, echt een eyecatcher. Het Nano black van het keukeneiland past prachtig bij het hout met z’n donkere diepe nerven.  

Veel “groen”
De stoere keuken zorgt niet alleen voor balans, maar ook voor een warme, tijdloze en strakke uitstraling. Rene: “De keuken in z’n geheel past geweldig goed bij ons huis en interieur. Alles is mooi geïntegreerd qua materialen en kleur. Het is eigenlijk één grote leefruimte met veel “groen”, daar houden we van. Tijdens Corona werkte ik veel thuis aan de keukentafel. Omdat deze los staat van de keuken, zit je heerlijk in de ruimte te werken, en heb je zicht op de keuken en de woonkamer. Dat maakt het heel uitnodigend, het is een héérlijk thuis!” 

Prachtige ambiance
Esther en Rene koken graag. Zeker als je zo’n prachtige keuken hebt. De keuken is voorzien van Neff apparatuur, van inductie kookveld met geïntegreerde afzuiging, tot de twee ovens in de houten kastenwand. Ook is de keuken voorzien van moderne snufjes, zoals laden en (oven)deuren die zachtjes openen en sluiten. “Van advies tot en met oplevering en service hebben we helemaal niets aan te merken op Poortman Keukens. We voelen ons echt gelukkig”, zeggen Rene en Esther enthousiast.