Erik & Gerda

Een mooie royale inductie kookplaat 

“Onze strakke moderne keuken van Poortman Keukens midden in de woning, past perfect in onze verbouwde woning en bij ons interieur met industriële elementen. En… hij werkt héérlijk!”

“Waarom Poortman Keukens?
Bij Corjan Poortman hadden we een goed gevoel. Niet alleen was het vanaf eerste kennismaking positief, hij dacht uitstekend met ons mee en vertaalde onze wensen in een prima werkend ontwerp. Ook kwam Poortman Keukens hun afspraken na, altijd even prettig als je aan het verbouwen bent. Het is een “klein” familiebedrijf, waardoor de lijnen erg kort zijn. Je belt Corjan en hij staat voor je kláár! Dat maakt het fijn om met hen samen te werken’, zegt Gerda. Het mooiste aan de keuken? “De positie midden in de woning! De keukenfuncties aan de éne kant, de bar met extra zitgroep aan de andere kant, de indeling, belijning en routing in de keuken is perfect.”

Fijne leefomgeving
Erik & Gerda hebben samen met hun kinderen een druk bestaan. “Dan wil je ook genieten van de keuken en de ruimte er omheen. We genieten dagelijks van onze nieuwe Poortman Keuken.” Ze maken bij het koken gebruik van prima keukenapparatuur, zoals een royale inductiekookplaat met de afzuiging geïntegreerd in het verlaagd plafond.

Zwarte, ruime spoelbak
“De spoelbak is ruim ingepland, zodat de ovenroosters, grote snijplanken e.d. er in passen schoon te maken. Wat ik heel mooi vind, is dat de spoelbak integraal onderdeel is van het Dekton Kelya keukenblad. Dat is niet alleen stijlvol, maar maakt de keuken nog rustiger en strakker. Alles zit erop en eraan. De moderne strakke keuken werkt prima. Een functioneel groot meubel, maar juist óók gezellig onderdeel van ons huis.”