Bea en Joop

De keuken als meubel, mooi, functioneel, ruim en leefbaar

“Onze moderne, strakke keuken is als een meubel opgenomen in de ruimte. Het resultaat overtreft onze stoutste verwachtingen!”

Voordat Joop & Bea Corjan uitnodigden, hadden ze al een offerte van een andere keukenzaak op tafel liggen. Joop: “hoe mooi dat voorstel ook was, het kan niet tegen Italiaans design op”. Ook was die offerte niet eenduidig. “We hadden de nodige vragen en wensen en besloten Corjan Poortman erbij te halen. Zeker ook omdat Poortman Keukens o.a. BORA kan leveren. Dat was één van onze wensen”. Ze hebben geen moment spijt gehad van dat besluit. “De samenwerking met Poortman Keukens verliep uitstekend. Corjan dacht goed met ons mee. Een voorbeeld? Wij wilden graag via de fasedimmer in de wand de led inbouwspotjes in de keuken kunnen dimmen, zodat alle verlichting op dezelfde manier te dimmen was. Dat had de nodige voeten in de aarde, maar het is gelukt!”

Slijtvast keukenblad
Bea & Joop zijn tevens blij met het advies van Poortman Keukens om niet meer een (schier)eiland te doen. Daar waren we gezamenlijk vanwege de looprichting snel over uit. “We hadden een schiereiland waarop gekookt werd, maar vinden we het nu heel fijn om vanaf het werkblad geplaatst tegen de muur naar buiten te kunnen kijken. Het is een gebruiksvriendelijke, strakke keuken geworden van bijna 4 meter. Met een Dekton keukenblad, krasvast en onverslijtbaar. Ideaal om op te werken.”

Ruime keuken
Ondanks dat de keuken in de looprichting tussen bijkeuken/garage en woonkamer/ eetkamer staat, is zowel de keuken als de doorloop verrassend ruim. Bea en Joop staan geregeld, heel gezellig, samen te koken. De keuken is ruim genoeg om met meerdere mensen te werken. Omdat het een open keuken is, en in de kastenwand ook een werkplek zit, blijft de interactie onderling gewaarborgd. “De keuken is een functioneel meubel, lekker ruim en leefbaar. We zijn er blij mee”, zeggen Bea & Joop.