over

een huismerk om trots op te zijn

 

Zoveel keukens, zoveel wensen, zoveel mensen en heel veel mogelijkheden. Een groot deel van onze klanten kiezen direct voor een keuken van 1 merk, zoals  Cesar of Linea Quattro.

Waarom? De hoofdreden is de keus voor het merk en in deze gevallen is de prijs van de keuken over het algemeen minder belangrijk. Zij zijn verliefd op bijvoorbeeld een lijn van Cesar en komen dus heel gericht op dit product voor een advies.

Er zijn natuurlijk ook klanten die een keuken van 1 merk per definitie onbelangrijk vinden en gaan voor een combinatie van de uitvoering van hun wensen, de onderdelen van keukens die zij mooi vinden en/of de hoogte van het budget. Voor deze klanten is het kopen van een merk niet de hoofdreden waarvoor ze bij Poortman Keukens komen.

Door de jaren heen heb ik diverse keukenopstellingen mogen ontwerpen van één merk en ook veel opstellingen waarvoor onderdelen zijn gebruikt van verschillende merken en deze lijn noemen wij LINEA CASA, zeg maar een A-huismerk met Friese nuchterheid en Italiaanse klasse!

Een aantal van deze keukens kunt u zien op de pagina ‘keukens van klanten’, u kunt natuurlijk ook een afspraak met mij maken zodat ik u precies kan uitleggen hoe dit werkt en wat ik voor u kan betekenen.

Hoop u snel te ontmoeten!

Keukens kopen bij Corjan Poortman van Poortman Keukens

Pin It on Pinterest