N_elle

N_Elle is de make-over versie van Cesar’s monolithisch project (een geheel vormen uit verschillende onderdelen) dat bestaat uit scherpe, cleane lijnen en een lichtgewicht uitstraling dankzij de randen van 45 graden van de modules. De dikte van de deuren (2.2 cm) en de nieuwe lijn van hoge units maken het makkelijk om een mix-and-match samen te stellen met andere Cesar-systemen om  elegante, onderscheidende combinaties te maken die gericht zijn op comfortabel wonen.

UNIT

Unit is een dynamisch en fris modulesysteem dat niet wordt beperkt door de afmetingen van bijvoorbeeld een muur. Het is een perfecte mix van professionaliteit, huiselijkheid, technologie en traditie. Op de foto’s ziet u voorbeelden met diverse opstellingen die door te combineren passen bij verschillende persoonlijkheden en smaken. De aluminium structuren creëren de verschillende units.

maxima 2.2

MAXIMA 2.2 is het creatieve ontwerpsysteem dat zich onderscheidt door uniciteit en meervoudige functionaliteit. Met meer dan 90 variaties in afwerking gecombineerd met verschillende modules maken MAXIMA 2.2 een lijn met heel veel mogelijkheden dat voldoet aan de huidige eisen van modulariteit, flexibiliteit en technologie met behoud van de prachtige lijnen en materiaal voor elk ontwerp.

Om een indruk te krijgen van de geweldige keukens van Cesar zijn de showroom foto’s supergeschikt.  Stuk voor stuk mooi en uitgedacht. En dat doen wij bij Poortman Keukens dus ook voor u! Meedenken, bedenken, uitwerken en mijn persoonlijke garantie dat u straks de keuken heeft die u in gedachten heeft, die in uw budget past en die in de praktijk niet alleen mooi is maar ook praktisch is en prettig om in te koken voor uzelf en voor uw vrienden en familie. Neem snel contact op voor een afspraak, dan praten we vrijblijvend verder.

Keukens kopen bij Corjan Poortman van Poortman Keukens

Meer weten?

of direct afspreken voor een oprecht goed advies?

Pin It on Pinterest